28/12/13

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Δημήτρη Κατσικάρη στην έκκληση μας για παρέμβαση στο πρόβλημα καθίζησης της Λ. Φανερωμένης.

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη νήσων κ Δημήτρη Κατσικάρη στην έκκληση μας για παρέμβαση στο πρόβλημα καθίζησης της Λ. Φανερωμένης.
Ήδη έχει προγραμματιστεί και δρομολογηθεί το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού και λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» αξίας 500.000 Ευρώ μέσω του οποίου θα επιλυθεί και το πρόβλημα της Λεωφ. Φανερωμένης!
Απ’ τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κατσικάρη πήραμε απάντηση και μάλιστα άμεση, από την δημαρχία ποτέ και για κανένα θέμα μέχρι σήμερα, μήπως έστω και τώρα προεκλογικά θα ‘πρεπε να διδάσκονται πολιτική συμπεριφορά; Τι σου λέω τώρα !!!
= = = = = = = = = = = = = = = =
Αγαπητοί φίλοι,
Διάβασα με προσοχή δημοσίευμά σας για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Λεωφόρο Φανερωμένης, λόγω του Αγωγού της ΕΥΔΑΠ, στο οποίο κάνετε έκκληση παρέμβασής μας για να επιδιορθωθεί ο δρόμος και να είναι ασφαλείς οι μετακινήσεις των πολιτών.
Όπως γνωρίζετε, με τον «Καλλικράτη», η αρμοδιότητα και η ευθύνη των δρόμων ανήκει πλέον στους Δήμους.
Ωστόσο, η Περιφέρεια μπορεί να παρέμβει αν ο Δήμος το ζητήσει.
Σας ενημερώνω λοιπόν, ότι ήδη, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δήμου Σαλαμίνας, χρηματοδοτούμε με 500.000 ευρώ το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού και λοιπού Οδικού Δικτύου Σαλαμίνας» και στο πλαίσιο αυτό θα αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα του οδοστρώματος της Λεωφόρου Φανερωμένης.
Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά σε όλους…
Δημήτρης Κατσικάρης
Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στις 3/1/2014 και ώρα 20:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Τραυλός συγκέντρωσε τον συνδυασμό του σε δείπνο που τον αποτελούσαν 60 (εξήντα) εκλεκτοί Σαλαμινιοι πολίτες για να τους ενημερώσει γιατί παραιτειται από υποψήφιος δήμαρχος και ήταν για καθαρά προσωπικούς λογούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος έγινε κατανοητός από όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού του και αποφασίστηκε σχεδόν ομόφωνα ότι συνδυασμός δεν διαλύεται αλλά παραμένει ενεργός και μεταλλάσσεται κίνημα υπό την σκέπη του παρετειθεντως υποψηφίου δημάρχου Μάριου Τραυλού που όταν έρθει η κατάλληλη ώρα και στιγμή θα δημιουργηθεί ένα μέτωπο το οποίο θα λειτουργήσει μόνο για το καλό της Σαλαμίνας. Κατά την ομιλία του Μάριου Τραυλού, υπήρχαν στιγμές συγκίνησης και συλλογισμού. Το κίνημα αυτό είναι δυνατό και θα μπορέσει να προστατέψει το νησί μας από ανθρώπους που δεν αγαπούν και δεν σέβονται τον Σαλαμινιο πολίτη και το όμορφο νησί μας.