3/10/12

Δικαιολογημένες απορίες κι όχι μόνο, τις εκφράζει ο συντοπίτης μας Θέμης Αντωνιάδης


Το Μπατσί είναι ένα και αδιαίρετο μόνο κατά όνομα. Γιατί τόσα χρόνια οι διοικήσεις του συλλόγου το μόνο που έκαναν ήταν να διχάσουν τους κατοίκους του τόπου, σε βόρειους κ' νότιους και αυτό φάνηκε στις τελευταίες εκλογές του συλλόγου μας. Που ενώ έχουμε πάνω από 200 μέλη εγγεγραμμένα ψήφισαν μόνο 70 άτομα περίπου.
Τώρα αναφέρεστε ότι όπου και αν ανήκετε οι απόψεις σας γίνονται δεκτές.
1) Θα θέλαμε να μας πείτε γιατί δεν κάνατε πράξη την ένωση των δυο συλλόγων.?

2) Θα θέλαμε να μας πείτε γιατί δεν μείνατε στο σύλλογο και να δώσετε την μάχη σας από μέσα, και όλες τις διαφωνίες σας να τις συζητούσατε και να βρίσκατε μια καλή λύση για το κάθε πρόβλημα του Μπατσί.??
ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΩ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ blog ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ <<ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΤΣΙ>> ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 
Μετά τιμής
Θ.Α.
ακολουθεί η απάντηση:





Θέμη σ’ ευχαριστώ για την έκφραση της άποψης σου με Ε-Μαιλ στο blog ΟΛΟΥ του Μπατσί. Κι αυτό θα το δεις στην πορεία του χρόνου. Αλλά καλύτερα να σου επιλύσω τις εύλογες απορίες σου:
·         Κατ’ αρχάς, δεν θα σου απαντήσω το τι έγινε όλα αυτά τα χρόνια, γιατί αυτό θα ‘ναι η προσωπική μου κι όχι η αντικειμενική άποψη. Το δε χειρότερο θα αναβιώσει πάθη και αντιπαραθέσεις που θα δυσκολέψουν την πρόοδο του τόπου και την μελλοντική συνεργασία των δυο συλλόγων που φαντάζομαι για όλους μας πια είναι το επιθυμητό.
·         Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και στον ναυταθλητικό υπηρετούν άνθρωποι που πρόσφεραν πολλά στον τόπο μ’ όλα τα λάθη ένθεν κι εκείθεν. Άλλωστε αλάνθαστοι είναι μόνον ο Κύριος κι όσοι βρίσκονται στα κοιμητήρια. Είναι η στιγμή για λήθη και ενότητα.
·         Το ότι ψήφισαν μόνον 76 αν θυμάμαι καλά άτομα, δεν φταίει μόνο η διχόνοια όπως πιστεύεις αλλά κυρίως η ανοργανωσιά και έλλειψη συντονισμού στην προ των αρχαιρεσιών περίοδο.
·         Όσον δε αφορά την πρώτη σου ερώτηση έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη, την ένωση των δυο συλλόγων που θα προκύψει από την τροποποίηση του καταστατικού του εξωραϊστικού συλλόγου, όπως γι’ αυτό δεσμεύτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο στην πρώτη του κιόλας συνεδρίαση και φυσικά μετά από συνεργασία των δυο διοικήσεων. Τουλάχιστον όσο με αφορά, θα λάβω σχετική πρωτοβουλία όταν ξεπεράσει το παρόν συμβούλιο τις πρώτες του δυσκολίες και βρει τον βηματισμό του.
·         Στην δεύτερη ερώτηση σου αγαπητέ φίλε Θέμη δυστυχώς δεν μπορώ από ‘δω να σου δώσω ικανοποιητικές απαντήσεις μια και το θέμα είναι ενδοοικογενειακό κι εγώ έχω μάθει τα “εν οίκω μη εν δήμω”. Στους ανθρώπους προηγείται η αξιοπρέπεια και η οικογενειακή γαλήνη.
·         Όσον αφορά το site κι όχι blog “το μαγευτικό Μπατσί” όπως διατείνεσαι, δεν είναι του εξωραϊστικού συλλόγου. Αυτό είναι μια ακόμα αυθαίρετη ενέργεια του Δρίβα όπως καλά γνωρίζεις, το “δημιούργησε” πριν 10 μέρες θέλοντας να κάνει αντιπαράθεση σε μας χωρίς φυσικά ενημέρωση και έγκριση του Δ.Σ. όπως άλλωστε τόσες και τόσες αυθαίρετες ενέργειες του στο τόσο μικρό χρονικό διάστημα που ανακατεύτηκε στα κοινά του τόπου μας. Το δικό μας blog δημιουργήθηκε από τις 27/11/2009 για ενημέρωση των οικιστών και ενόψει της νέας επιθυμητής κατάστασης θα παραδοθεί στην “διαχείριση” της νέας ενωτικής προσπάθειας των δυο συλλόγων που πρωτεύοντα ρόλο θα παίξετε όλοι εσείς οι νέοι Μπατσιώτες.
·         Τέλος Θέμη οι στήλες μας είναι ανοιχτές στις όποιες απόψεις σου έστω κι αν διαφωνήσουμε μ’ αυτές. Θα τα πούμε και τηλεφωνικά. Οι στήλες μας είναι ανοιχτές σε ΟΛΟΥΣ φτάνει να γραφόμενα τους να έχουν επίπεδο χωρίς ύβρεις που να θίγουν κυρίως συντοπίτες μας
·         Λάβε δε υπ’ όψιν σου πως μπορεί να έφυγα από την διοίκηση όμως καθημερινά είμαι δίπλα τους σε ότι μου ζητήσουν μπορείς να το διασταυρώσεις με το προεδρείο.

Με εκτίμηση
Λάμπρος Μαστροκόλιας
Επίτιμος πρόεδρος Μπατσί