6/10/12

Σήμερα έφυγε ένας φίλος από τα παλιά, Σπύρος ΣΑΡΕΛΑΣ


Εντελώς ξαφνικά, μέσα σε διάστημα ενός / δυο μηνών που μάθαμε πως αδιαθέτησε και η δυσάρεστη είδηση ήρθε σαν αστραπή και μας άφησε κατάπληκτους! Κανείς από μας δεν πίστεψε στην σοβαρότητα της κατάστασης του.
Οι συνδικαλιστικές μας αντιπαραθέσεις μεγάλες, ενίοτε και εκρηκτικές, όμως ο σεβασμός στον αγωνιστή συνδικαλιστή δεδομένος.
Στην αρχή πιστέψαμε πως και σ’ αυτό τον αγώνα θα βγει νικητής δυστυχώς αυτή την φορά ο αγώνας ήταν άνισος.
Ας τον θυμόμαστε όλοι όπως τον γνωρίσαμε πρόσχαρο και με το πηγαίο χαμόγελό του και να του ευχηθούμε καλό ταξίδι.

Ο Σπύρος δεν είναι πια κοντά μας ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον Ι. Ναό του Αγ. Δημητρίου την Δευτέρα στις 4:30 το μεσημέρι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΣΑΡΕΛΑ 8Α ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ...ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΒΟΗ8ΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΕΔΙΞΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝ8ΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΚΟΦΗΜΗΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΤΑ 8Α ΣΥΝΕΧΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΑ 8Α ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΦΤΑΣΕΙ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ..ΣΠΥΡΟ 8Α ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.